Játék

Játssz velünk négy héten keresztül Cormac McCarthy könyvekért! – 2. hét

atkelesElérkezett maratoni Cormac McCarthy játékunk második hete. Ezúttal az Átkelés című könyvért játszhattok velünk a Magvető kiadó jóvoltából.

Akik az előző héten is velünk játszottak már tudják, hogy A jogász kapcsán négy héten keresztül sorsolunk McCarthy könyveket. Azok között pedig, akik az első három hétben az összes fordulóban részt vettek, kisorsolunk egy negyedik könyvet is tőle. Ezen a héten a Határvidék-trilógia második kötetéért, az Átkelésért tudtok benevezni játékunkba. A kérdéshez segítséget a könyvről írt cikkünkben találhattok. A második forduló jövőhét csütörtökig, vagyis november 28-ig tart.
Update: A második hét nyertese Kóczián Gabriella lett, gratulálunk neki!

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya