Játék

Játssz velünk négy héten keresztül Cormac McCarthy könyvekért! – 3. hét

No-Country-for-Old-Men-bHarmadik fordulójához érkezett maratoni Cormac McCarthy játékunk. A Magvető Kiadónak köszönhetően ezúttal a Nem vénnek való vidék kerül terítékre.

Azok, akik az elmúlt két hétben is beneveztek játékunkba, most se maradjanak le, hiszen azok között sorsoljuk majd ki a negyedik héten Az út című könyvet, akik minden fordulón részt vettek. E heti könyvünkből, vagyis a Nem vénnek való vidékből a Coen-testvérek közreműködésével Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjas film is született. A válaszhoz segítséget a Nem vénnek való vidékről írt könyvkritikánkban találhattok. Játékunk jövőhét csütörtökig, vagyis december 5-ig tart.

Update: Gratulálunk Németh Rolandnak!

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya