Játék

Játssz velünk négy héten keresztül Cormac McCarthy könyvekért! – 3. hét

No-Country-for-Old-Men-bHarmadik fordulójához érkezett maratoni Cormac McCarthy játékunk. A Magvető Kiadónak köszönhetően ezúttal a Nem vénnek való vidék kerül terítékre.

Azok, akik az elmúlt két hétben is beneveztek játékunkba, most se maradjanak le, hiszen azok között sorsoljuk majd ki a negyedik héten Az út című könyvet, akik minden fordulón részt vettek. E heti könyvünkből, vagyis a Nem vénnek való vidékből a Coen-testvérek közreműködésével Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjas film is született. A válaszhoz segítséget a Nem vénnek való vidékről írt könyvkritikánkban találhattok. Játékunk jövőhét csütörtökig, vagyis december 5-ig tart.

Update: Gratulálunk Németh Rolandnak!

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya