Játék

Játssz velünk Star Wars nyereményekért!

Star_Wars_Baljos Arnyak_01Az AXN csatornák októberben Star Wars lázban égnek. Ez nem csak azt jelenti, hogy újranézhetitek a régi kedvenceiteket, de láthattok a trilógiákról készült egyéb filmeket és játszhattok Star Wars nyereményekért is!

Ahogyan már korábban beszámoltunk nektek, az AXN és az AXN Black alkalmat ad arra, hogy újranézhessünk a szívünknek oly kedves Csillagok háborúja epizódjait.

Október 11-én 21:00-tól az AXN-en a Star Wars: Egy új remény (Star Wars: A New Hope) segítségével követhetjük nyomon Luke jedi-kiképzését és izgulhatunk a lázadók gyönyörű vezérének, Leia hercegnőnek a kiszabadításáért. Ha ezt elszalasztanátok, október 12-én 14:45-től az AXN Black-en is műsorra kerül az 1977-es epizód.

Október 15-én 22:10-től szintén az AXN Black-en egy dokumentumfilmet is láthattok Kevin Burns rendezésében Star Wars: A felfedett örökség (Star Wars: The Legacy Revealed) címmel. A 2007-es film többek között arra keresi a választ, hogy minek köszönheti elsöprő erejét a film és olyan személyeket szólaltat meg mindeközben, mint Tom Brokaw, Peter Jackson, Joss Whedon vagy Dan Rather.

Október 17-én a Star Wars: A Birodalom visszavág (Star Wars: The Empire Strikes Back) következik az AXN műsorán 21:00-tól.

Ezen kívül az igazi rajongóknak pedig külön jó hír, hogy október második felében a Galaktikus Polgárháború történetét is nyomon követhetjük, amikor a fiatal Luke Skywalker azért küzd, hogy Jedi lovaggá válhasson és legyőzhesse Darth Vadert. A filmek mellett az AXN további meglepetésekkel is készül. A csatornán a Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars VI) és a Star Wars: Lázadók (Star Wars Rebels I) animációs sorozatokat is láthatják majd a nézők.

Amit nyerhettek: Star Wars sütőforma, Star Wars pendrive-ok és más AXN-es ajándékok.
SW (2)

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük!

Hirdetés

Hirdetés