Játék

Játsszatok a Phillips kapitány című film forrásául szolgált könyvért!

PhillipsKapitany_konyvA Filmtekercs és a MozICom közös játékán megnyerhetitek A kapitány kötelessége című könyvet, amely a csütörtöktől moziba kerülő Phillips kapitány című film forrásaként szolgált.

A ti dolgotok csupán annyi, hogy válaszoljatok helyesen az alábbi kérdésre november 17. éjfélig, így két szerencsés egy-egy könyvvel lehet gazdagabb. A Bourne-csapda és A Bourne-ultimátum rendezője által készített Phillips kapitány című film valós eseményeken alapul, a főszerepben Tom Hanks látható. A válaszhoz segítséget az alább is megtekinthető trailerben találtok.
Update: Gratulálunk a két nyertesünknek, akik könyvet nyertek: Győrfi Gábornak és Braun Nikolettának.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya