Játék

Játsszatok Éjszaka a múzeumban – A fáraó titka ajándékokért!

NATM3_Windbreaker v2_WebA MozICom jóvoltából most a filmhez kapcsolódó pendrive-ot és széldzsekit nyerhettek.

Az Éjszaka a múzeumban harmadik részében Larry, a szerencsés múzeumi éjjeliőr (Ben Stiller) New York és Washington után Londonba érkezik. Ezúttal a British Museum válik az éjszaka életre kelő kiállítási tárgyak színhelyévé, így többek közt megelevenedik Sir Lancelot (Dan Stevens) és a mi Attilánk (Patrick Gallagher) is. Az Éjszaka a múzeumban – A fáraó titka karácsony első napján (dec. 25.) kerül a mozikba.

Ha szeretnétek a film logójával ellátott ajándéktárgyakat nyerni, akkor mindössze erre az egyszerű kis kérdésre kell válaszolnotok, amelyre segítséget itt találtok. A válaszokat dec. 24-ig éjfélig várjuk.

Játékunk véget ért, a nyerteseket e-mailben értesítettük, gratulálunk nekik!

NATM3_USB_vis4

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya