Játék

Snoopy-hét: Legyen Snoopy pólód és nyerd meg a film zenéjét!

Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts Film

Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts FilmEz a hét nálunk most Snoopyról szól, így természetesen a játék sem maradhat el! Játssz velünk, és nyerj pólót vagy filmzenei CD-t.

Ha követtétek a héten a Snoopy-hetünket, már biztosan nem csak azt tudjátok, miért is tetszik nekünk a Snoppy film (Tóth Nándor Tamás kritikája), hanem kedvenc négylábús animációs filmjeinket is megismertétek már, amelyeket összegyűjtöttük Nektek, hogy az ünnepeket alatt Ti is újranézhessétek a legcukibb blökikkel készült legjobb filmeket.

Ezen kívül Hancsók Barna tárcájában a merchandise nevelő hatásáról olvashattok, illetve jópár kulisszatitkot is megtudhattok Snoopyról, mint például, hogy a szerzők eredetileg Snoopyra akarták kihegyezni a történetet, Charlie Brown csak másodhegedűs lett volna, azonban végül mégiscsak másképp döntöttek.

Ahhoz, hogy teljes legyen a hetünk, szeretnénk játékra hívni benneteket. A kisebbek az alábbi feladatlappal tanulhatnak játszva (katt a képre), míg a nagyobbak a megszokott módon a kérdésre válaszolva nyerhetnek.
Snoopy_kony_web2FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük! Játsszatok velünk legközelebb is!

Hirdetés

Hirdetés