Játék

Melyik filmet várod a leginkább 2017-ben? Mondd meg, nyerj mozijegyet és nézd meg!

Melyik filmet várod leginkább idén? Ha megírod nekünk, a mafab.hu jóvoltából páros belépőt nyerhetsz az általad leginkább várt filmre.

Az év eleji izgalmak lecsendesedtek, a legtöbb idei premierdátum napvilágot látott. Éppen ezért itt az alkalom, hogy sorra vegyük és jól bevéssük a naptárba, mely filmekre szeretnénk mindenképpen elmenni a moziba.

Mivel rengeteg filmpremier lesz idén is, ez nem is olyan kis feladat. Ha a döntéseteket nem is tudjuk megkönnyíteni, egy páros mozijeggyel mindenesetre hozzá tudunk járulni a választáshoz.

A mafab.hu egyik listájában ráakadtunk 50 filmre, amelyet 2017-ben vetítenek.

Rengeteg nagyon várós film szerepel a listán, úgy mint a Kingsman: A titkos szolgálat folytatását, Az arany kört (The Golden Circle) vagy a 2011-es francia Nuit Blanche alapján készült Sleeplesst.

Kingsman-hét: Alfie örök – Michael Caine vígjátékszerepei

Te melyik filmet várod a legjobban?

Nézegesd a listát és írd meg nekünk. Cserébe a mafab.hu jóvoltából páros belépőt nyerhetsz egy szabadon választható filmre.*

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket értesítettük.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

3 hozzászólás

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..