Játék

Mi a kedvenc filmed? Írd meg nekünk, mi megjelentetjük!

mi-a-kedvenc-filmed-jatek

retro-movie-sharpie-drawings-6Nem olyan régen játszottunk egy kedvenc film lista kapcsán, így mi is kedvet kaptunk és jött az ötlet: készítsük el saját kedvenc filmjeinkből álló listánkat, amelybe a filmeket a Filmtekercs olvasói, azaz Te válogathatod össze!

Szeretnénk meghívni egy igazán izgalmas játékra, amelyhez nagyon lelkesen állunk neki, bízva abban, hogy Te is hasonló módon kedvet kapsz.

Egy lista összeállításán dolgozunk, amelybe a Filmtekercs olvasói, azaz többek között Te válogathatod össze azokat a filmeket, amelyek valamiért különösen kedvesek számodra. Ez volt életed első filmje, amit moziban láttál? Vagy ez volt az a film, ami hetekig rémálmokat okozott, de közben lenyűgözött az ereje? Vagy filmművészeti szempontból tartod kiemelkedőnek?

Mit kell tenned?

Írd meg nekünk, melyik film tett rád ekkora hatást, és írd meg azt is, hogy miért. Ha gondolod, töltsd ki többször is a játék formulát, így nem csak több filmről oszthatod meg a gondolataidat (akár ország-világ előtt), hanem az esélyeidet is növeled, hogy te nyerd meg a könyvekből és filmekből álló ajándékcsomagunkat.

Ha velünk játszol, ajándékcsomagot nyerhetsz, illetve megjelenhet válaszod az oldalunkon!
Válaszodat 2016. november 13-án 14:00-ig várjuk.

 

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés