Játék

Mi a kedvenc filmed? Mondd meg és nyerj páros mozijegyet!

a-birodalom-visszavag-1980Ha megkérdezik, mi a kedvenc filmem, sosem tudok válaszolni. Viszont van egy listám, hogy mik a legkedvesebbek számomra valamiért. Játék.

Ezen a héten az Empire Magazine 2014 júliusában lehozott, a magazin olvasói által megszavazott 301 legjobb film listáját mutatjuk meg nektek. A listát mi is átnéztünk, néha sajnáltuk, hogy egy-egy igazán szuper alkotás nem került bele, rengeteg esetben viszont eszünkbe juttatott régi, meghatározó élményeket.

Arra kérünk titeket, ti is lessetek rá a Mafab.hu-n is leközölt listára, és válasszátok ki, nektek mi a 3 legkedvesebb film.

Tudtad?

A listában nemcsak filmcímeket találsz, hanem érdekességeket is az adott film kapcsán.

Tudtad például, hogy a Vissza a jövőbe volt az első alkalom Michael J. Fox életében, hogy gördeszkán állt, a sportot a film kedvéért sajátította el?

Vagy hogy a Casablanca-t hatalmas bizonytalanság övezte az utolsó percig. Maga Ingrid Bergman azt sem tudta, Ricket vagy Laszlót kell-e szeretnie a filmben. Mikor Kertész Mihályt kérdezte erről, azt a választ kapta, játssza úgy, hogy akármi lesz a vége, jó legyen.

A Mafab.hu-nak köszönhetően pedig mostantól minden második héten páros mozijegyeket sorsolunk, és ha nyersz, te döntheted el, melyik filmre váltod be a jegyeket!

Ha velünk játszol, páros belépőt nyerhetsz, amely tetszőleges Cinema City 2D vetítésre váltható be.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket értesítettük.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..