Játék

Mozizz Arnold Schwarzeneggerrel és Sylvester Stallonéval

Szupercella (The Escape Plan)

szupercella shwarzenegger stalloneVálaszoljatok helyesen kérdésünkre, és talán ti lehettek azok a szerencsések, akik premier előtt nézhetik meg a Szupercella című filmet a Pro Video Film jóvoltából.

Mikael Hafström (A rítus, Sanghaj, 1408) új filmjében Ray Breslin (Sylvester Stallone) egy börtönök tesztelésére szakosodott biztonságtechnikai cégnek dolgozik, akinek feladata: megtalálni a hibás pontot a rendszerben, hogy a rabok még véletlenül se tudjanak megszökni a börtönből. Ám amikor elrabolják és ő is a rács túloldalára kerül, emelkedik a tét. Mivel segítőtársául szegődik a másik nagyágyú (Arnold Schwarzenegger) garantált, hogy a nézők sem fognak unatkozni. A helyes válaszokat vasárnap 15:00 óráig várjuk, a vetítésre pedig október 21., hétfő 19 órakor kerül sor a Mamut moziban. A válaszhoz segítséget itt és itt találtok.

Update: Gratulálunk Kincses Nórának, Tar Sándornak és Cseke Ákosnak!

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya