Játék

Nézd meg a filmet, amit nem a földi mozinézőknek szántak a készítői!

Szazados Miklos_LAMPAGYUJTOGATOK_Laar_AndrasAz Anjou Lafayette-nek köszönhetően öt szerencsés és partnere élőben nézheti végig a rakétakilövést, amikor felbocsájtjkák az űrbe a Lámpagyújtogatók című filmet.

Nem könnyű megfogalmazni, hogy miről szól a Lámpagyújtogatók című film, nézzük hát mit mondanak róla az alkotók: “Az emberiség válaszul egy idegen civilizáció jeleire Lámpagyújtogatók címmel egy filmet küld az Androméda-ködbe. A film 42 ismert és elismert honfitársunk az élet nagy kérdéseire adott válaszait tartalmazza, idén tavasszal a filmet szállító rakéta kilövése után a Föld nevű bolygón is bemutatásra kerül. A Lámpagyújtogatók a világ első kultúr sci-fijeként Magyarország legegységesebb összefogása az emberi lét alapvető kérdéseiben.”

Talán a trailer közelebb visz minket ahhoz, hogy mit fog látni az öt nyertes és partnere, az április 22-ei bemutatón a MiMozink Lurdy házban:

Ahhoz, hogy részese lehess ennek a nem hétköznapi eseménynek, mindössze az alábbi kérdésre kell válaszolnod április 12. 16 óráig. A válaszhoz segítséget a rendezővel készült interjúban találhattok.

Update: játékunk véget ért, a nyerteseket e-mailben értesítettük.

Betöltés…

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés