Játék

Nézd meg A gyűlöletet a csillagos ég alatt

a gyulolet_vincent casselA Budapest Rooftop Cinemanak köszönhetően egy szerencsés és partnere VIP helyekről nézheti meg a Corvintetőn A gyűlölet című filmet.

A Budapest Rooftop Cinema első estéjén május 15-én Mathieu Kassovitz (Babylon A.D.) filmjét, A gyűlöletet vetíti. A film nemcsak áttörést hozott Vincent Casselnek, de Aranypálma jelölést Mathieu Kassovitz-nak, aki megkapta Cannes-ban a legjobb rendezőnek járó díjat, sőt, 1995-ben besöpörte az év felfedezettjének járó Európa Filmdíjat és a legjobb filmnek járó Ceasar-díjat is. Az eseményről részletes információkat a Facebook-oldalán találhattok.

Ha Te akarsz lenni a szerencsés, aki VIP helyekről nézheti meg a filmet miután beesteledett május 15-én, akkor válaszolj az alábbi kérdésre május 14. 20 óráig. A válaszhoz segítséget itt találsz.

Update: Játékunk véget ért, a nyertest értesítettük.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya