Játék

Nézd meg A gyűlöletet a csillagos ég alatt

a gyulolet_vincent casselA Budapest Rooftop Cinemanak köszönhetően egy szerencsés és partnere VIP helyekről nézheti meg a Corvintetőn A gyűlölet című filmet.

A Budapest Rooftop Cinema első estéjén május 15-én Mathieu Kassovitz (Babylon A.D.) filmjét, A gyűlöletet vetíti. A film nemcsak áttörést hozott Vincent Casselnek, de Aranypálma jelölést Mathieu Kassovitz-nak, aki megkapta Cannes-ban a legjobb rendezőnek járó díjat, sőt, 1995-ben besöpörte az év felfedezettjének járó Európa Filmdíjat és a legjobb filmnek járó Ceasar-díjat is. Az eseményről részletes információkat a Facebook-oldalán találhattok.

Ha Te akarsz lenni a szerencsés, aki VIP helyekről nézheti meg a filmet miután beesteledett május 15-én, akkor válaszolj az alábbi kérdésre május 14. 20 óráig. A válaszhoz segítséget itt találsz.

Update: Játékunk véget ért, a nyertest értesítettük.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..