Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Játék

Nézd meg A hobbit második részét premier előtt!

A hobbit - Smaug pusztasága (The Hobbi - The Desolation of Smaug)
A hobbit - Smaug pusztasága (The Hobbi - The Desolation of Smaug)

the_hobbit_2A Budapest Secret Cinema és a Magyar Tolkien Társaság szervezésében holnap, vagyis szerda este egy szerencsés partnerével újranézheti A hobbit – Váratlan utazást, rögtön utána pedig premier előtt élvezheti A hobbit – Smaug pusztasága című második részt.

A részletes programot itt tudjátok megtekinteni. Mi is írtunk az eseményről, de ismétlés a tudás anyja: 20 órától lesz látható az első, majd éjféltől a második rész az Urániában. A maratoni programsorozat viszont szombaton folytatódik, amikor a Gyűrűk ura trilógiára válthattok jegyet, ám a helyszín még titkos. Válaszoljatok kérdésünkre holnap 11 óráig, amihez segítséget itt találtok.

Update: Gratulálunk nyertesünknek, Gellén Lászlónak!

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..