Játék

Nézd meg A Wall Street farkasát a Corvintetőn

A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street)

A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street)A Budapest Rooftop Cinemanak köszönhetően egy szerencsés és partnere VIP helyekről élvezheti A Wall Street farkasa című filmet.

A Budapest Rooftop Cinema 3. szezonjának legújabb rendezvényén a Martin Scorsese és kedvenc színésze, Leonardo DiCaprio kultikus találkozásából született A Wall Street farkasát tűzzük műsorunkra. A megjelenésekor azonnal hatalmas port kavart film Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio brilliáns alakításában) tőzsdeügynök pályafutását követi nyomon, aki már 26 évesen heti 1 millió dollárt keresett. A drogok, a nők és a pénz bűvöletében Belfort semmilyen eszköztől nem riadt vissza, hogy megvalósítja a saját amerikai – és még az sem tartotta vissza, hogy az FBI is a nyomában lihegett. Te se maradj le Belfort őrült ámokfutásáról, mert ezt a filmet látni kell – és nem is elég csak egyszer! A vetítésről bővebb információt az esemény Facebook-oldalán találtok.

Ha te is ott szeretnél lenni a június 11-ei vetítésen a Corvintetőn, akkor válaszolj az alábbi kérdésre szerda 16 óráig. A válaszhoz segítséget itt találsz.

Update: Játékunk véget ért, a nyertest e-mailben értesítettük.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya