Játék

Nézd meg premier előtt Az elnémultak című horrort!

az elnemultakAz A Company Hungary felajánlásának köszönhetően öt szerencsés és partnere premier előtt láthatja Az elnémultak című igaz történeten alapuló horrorfilmet.

Az április 24-én mozikba kerülő film leírása szerint „a karizmatikus, ám vitatható módszerekkel dolgozó egyetemi fizika tanár, Harris (Jared Harris) ráveszi legjobb diákjait, hogy csatlakozzanak egy veszélyes kísérlethez: negatív emberi energiából akarnak kopogtatószellemet létrehozni. A kísérlet tárgya egy csábító, ám veszélyes fiatal nő (Olivia Cooke), akinek sötét energiája sérült pszichéjében mutatkozik meg. Ahogy a kísérlet kezd kibontakozni, a diákok és a professzor szembetalálják magukat a szörnyű valósággal: kimondhatatlan erőt szabadítottak el, melynek hatalma minden addigi várakozást felülmúl.”

Ha velünk játszol és helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre (amelyhez segítséget itt találsz) április 21. 14 óráig, akkor talán Te lehetsz a szerencsés, aki partnerével együtt április 22-én (kedden) 20:00 órától részt vehet a film Lurdy házas vetítésén.

Update: Játékunk véget ért, az öt szerencsés nyertest e-mailben értesítettük. Gratulálunk, játsszatok velünk legközelebb is!

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya