Játék

Nézd meg velünk, hogy lett színész Daniel Radcliffe

Nézd meg velünk A fekete ruhás nőt! A helyes választ adók között két darab két személyes belépőt sorsolunk ki a film március 28-ai, szerda esti premier előtti vetítésére a budapesti MOM Park Palace Cinemában a Partvonal kiadó jóvoltából.

Segítséget találtok a könyvről szóló kritikánkban.

Update: a játéknak vége. Szokás szerint a random.org segítségével sorsoltunk, így eheti két nyertesünk: Nagy Nikolett Ágnes és Daróczi Eszter. Gratulálunk, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya