Játék

Nézd újra szélesvásznon a klasszikus Terminátort!

Schwarzenegger TerminátorJúlius 7-től visszatér a mozikba az 1984-ben készült „klasszikus” Terminátor – A halálosztó, digitálisan felújítva, szinkronos és feliratos verzióban is. A Pannonia Entertainment jóvoltából most páros belépőt és moziplakátot nyerhetsz!

Egy ijesztően közeli jövőben a mesterséges intelligenciával rendelkező számítógépek az öntudatra ébredt Skynet szuperszámítógép vezetésével fellázadnak és az emberiség elpusztítására törekednek. 2029-re az emberiség már majdnem elbukik, ám egy John Connor nevű férfi az ellenállás élére áll, és bátorságával, jó hadvezetésével megfordítja a háború menetét.

A gépek vesztésre állnak, ezért egy utolsó húzással visszaküldenek az időben egy leszámolásra specializált kiborgot, Terminátort (Arnold Schwarzenegger), akinek küldetése, hogy 1984-ben, John Connor születése előtt megölje az anyját. Ám az ellenállók megtalálják az időgépet és szintén elküldenek egy mindenre elszánt harcost 1984-be, Los Angelesbe: Kyle Reese őrmestert (Michael Biehn), hogy bármi áron védje meg az anyát, Sarah Connort (Linda Hamilton). A Terminátor és ellenfele, Reese meztelenül és fegyvertelenül érkezik a múltba, ahol megkezdődik a kegyetlen harc egymással és az idővel a nő életéért. A tét az emberiség jövőbeni sorsa…

James Cameron kultikus akciófilmje több mint három évtized után újra mozivásznon, digitálisan felújítva!

Ha velünk játszatok, 1 db páros belépőt (Július 7. csütörtök 20:45, Corvin mozi) és 2 db 70×100 cm-es moziplakátot nyerhettek. A moziplakátokat július 8-tól lehet átvenni személyesen a Corvin mozi pénztárában, név alapján.

 

Ez pedig a poszter, amit megnyerhettek:

Terminator 1984 poster WEB Oldschool

A vetítéssel és a filmmel kapcsolatban további információt a film facebook oldalán olvashattok.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük!

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..