Játék

Nézz premier előtt kémfilmet Pierce Brosnannel!

November Man_Pierce BrosnanA Freeman Film jóvoltából két szerencsés és partnere premier előtt láthatja a November Man című filmet.

Pierce Brosnan visszatér a kémszakmához, ráadásul partnere az egykori Bond-lány, Olga Kurylenko lesz. A manapság csak romantikus filmekben feltűnő Brosnan (Százkarátos szerelem, Hosszú út lefelé, Csak a szerelem számít) a November Manben egy ex-CIA ügynököt alakít, aki valaha a legjobb volt a szakmájában, de mikor az ügynökség egy tanú megölésére készül, akkor visszaszáll a kémjátszmába.

Ha október 7-én este Te is ott szeretnél ülni a Mammut moziban, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot. A válaszhoz segítséget itt találsz, a megoldásokat pedig okt. 6. (hétfő) 12 óráig várjuk.

Update: A nyerteseket kisorsoltuk és e-mailben értesítettük.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya