Játék

Nyerj Adam Sandler új filmjéhez készült pólót vagy táskát!

Kavarás (Blended)
Kavarás (Blended)

Kavarás (Blended)A MozICom jóvoltából a héten a mozikba kerülő Kavarás című filmhez kapcsolódó pólót és táskát nyerhettek.

A Nászok ásza utána újra összeállt Adam Sandler, Drew Barrymore és a film rendezője, Frank Coraci. A Kavarás című filmben Sandler és Barrymore egy félresikerült vakrandin találkoznak először, ám a véletleneknek köszönhetően képtelenek szabadulni a másiktól – egy családi üdülőhelyen kell ugyanis vesztegelniük előző házasságukból született gyerekeikkel karöltve.

kavaras nyeremenyek

Mostani játékunkban a képen látható férfi és női pólót, valamint táskát nyerhetitek meg, ha helyesen válaszoltok az alábbi kérdésre. A válaszhoz segítséget itt találtok, a megfejtéseket pedig július 5. (szombat) 12:00 óráig várjuk.

Update: Köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott. A három szerencsés nyertest e-mailben értesítettük.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya