Játék

Nyerj Adam Sandler új filmjéhez készült pólót vagy táskát!

Kavarás (Blended)
Kavarás (Blended)

Kavarás (Blended)A MozICom jóvoltából a héten a mozikba kerülő Kavarás című filmhez kapcsolódó pólót és táskát nyerhettek.

A Nászok ásza utána újra összeállt Adam Sandler, Drew Barrymore és a film rendezője, Frank Coraci. A Kavarás című filmben Sandler és Barrymore egy félresikerült vakrandin találkoznak először, ám a véletleneknek köszönhetően képtelenek szabadulni a másiktól – egy családi üdülőhelyen kell ugyanis vesztegelniük előző házasságukból született gyerekeikkel karöltve.

kavaras nyeremenyek

Mostani játékunkban a képen látható férfi és női pólót, valamint táskát nyerhetitek meg, ha helyesen válaszoltok az alábbi kérdésre. A válaszhoz segítséget itt találtok, a megfejtéseket pedig július 5. (szombat) 12:00 óráig várjuk.

Update: Köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott. A három szerencsés nyertest e-mailben értesítettük.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya