Játék

Nyerj jegyet a Halloween Night Festre!

Október 26-án számos olyan horrorfilmet tekinthetsz meg a Corvin Mozi Halloween Night Fest programján akár egyhuzamban, amelyeket Magyarországon még nem mutattak be. Erre nyerhetsz most nálunk 2 db napijegyet, ha október 24. éjfélig helyesen válaszolsz kérdésünkre.

A teljes program a Corvin Mozi weboldalán, a játékhoz segítség pedig a héten megjelent DVD-kritikánkban olvasható.

Update: a játéknak vége. Szokás szerint a random.org segítségével sorsoltunk, így eheti nyertesünk: Hajnóczy András. Gratulálunk, a nyertest e-mailben értesítjük.

 

Avatar

sergoandras

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya