Játék

Nyerj jegyet a Halloween Night Festre!

Október 26-án számos olyan horrorfilmet tekinthetsz meg a Corvin Mozi Halloween Night Fest programján akár egyhuzamban, amelyeket Magyarországon még nem mutattak be. Erre nyerhetsz most nálunk 2 db napijegyet, ha október 24. éjfélig helyesen válaszolsz kérdésünkre.

A teljes program a Corvin Mozi weboldalán, a játékhoz segítség pedig a héten megjelent DVD-kritikánkban olvasható.

Update: a játéknak vége. Szokás szerint a random.org segítségével sorsoltunk, így eheti nyertesünk: Hajnóczy András. Gratulálunk, a nyertest e-mailben értesítjük.

 

Avatar

sergoandras

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya