Játék

Nyerj jegyet a Halloween Night Festre!

Október 26-án számos olyan horrorfilmet tekinthetsz meg a Corvin Mozi Halloween Night Fest programján akár egyhuzamban, amelyeket Magyarországon még nem mutattak be. Erre nyerhetsz most nálunk 2 db napijegyet, ha október 24. éjfélig helyesen válaszolsz kérdésünkre.

A teljes program a Corvin Mozi weboldalán, a játékhoz segítség pedig a héten megjelent DVD-kritikánkban olvasható.

Update: a játéknak vége. Szokás szerint a random.org segítségével sorsoltunk, így eheti nyertesünk: Hajnóczy András. Gratulálunk, a nyertest e-mailben értesítjük.

 

Avatar

sergoandras

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya