Játék

Nyerj jegyet a rocktörténelem mérföldkövének vetítésére

jimi hendrixAz Uránia Nemzeti Filmszínháznak köszönhetően két szerencsést és partnerét másfél órára visszarepítjük 1969-be, a Woodstock Fesztivál Jimi Hendrix koncertjére.

A világ legjobb gitárosának tartott, Jim Morrisonhoz hasonlóan mindössze 27-évesen elhunyt Jimi Hendrix azon a bizonyos augusztusi reggelen, a Woodstock Fesztivál zárókoncertjén olyan ismert dalokat játszott el, mint a Voodoo Child, a Hey Joe, a Purple Haze vagy a Foxy Lady, és előadta az amerikai himnusz, a Star Spangled Banner döbbenetes, igazán „hendrixes” változatát is. Az egykori koncert teljes egészében, eredeti formájában kerül a mozi közönsége elé, digitálisan felújított HD képpel és térhatású surround hanggal.

Ha Te is ott szeretnél lenni a május 8-ai (péntek) 19 órától kezdődő vetítésen, akkor válaszolj az alábbi kérdésre május 6. 20 óráig. A válaszhoz segítséget itt találsz. Sok szerencsét!

Ha Fortuna ezúttal nem neked kedvezne se ess kétségbe: május 20-án indul következő játékunk, amely során a Queen 1981-es koncertjére nyerhettek majd jegyeket.

Update: Játékunk lezárult, a nyerteseket e-mailben értesítettük.

Hirdetés

Hirdetés