Játék

Nyerj páros jegyet és döntsd el Te, melyik filmre váltod be!

james-bond-networks

Goldfinger-640x374James Bondot még mindig nagyon szeretjük. Éppen ezért ezen a héten egy James Bond lista apropóján játszunk.

 

183 centiméter magas, súlya hetvenhat kiló, atlétatermetű. Hajszíne fekete, szeme kék. Jobb arcán és bal vállán forradás. Kitűnően kezeli a pisztolyt, remek ökölvívó és késdobáló. Az angolon kívül tökéletesen beszél németül és franciául. Erős dohányos (három aranykarikával ellátott különleges cigarettát szív), szereti a jó italokat és a szőke nőket. Nevét mindössze három szám jelzi az angol belügy kartotékján: »007«. A két nulla a szokásostól eltérően azt jelenti, hogy ez az ember bármit cselekedet következmény nélkül, sem pénzzel, sem emberélettel nem kell elszámolni.” (Magyar Nemzet, 1966)

Ötvenhárom évvel ezelőtt indult útjára a James Bond franchise, és ez idő alatt megszámlálhatatlan nő is keringett a brit titkos ügynök körül. Azonban nemcsak a nőkkel való viszonyáról, de a Skyfallról is írtunk kritikát, értekeztünk sokat a Goldfinger kapcsán is. Sőt, megvizsgáltunk a James Bond széria filmzenéit is (1. rész, 2. rész).

Olvasd el James Bond és a nők c. írásunkat!

A Mafab.hu-nak köszönhetően pedig mostantól minden második héten páros mozijegyeket sorsolunk, és ha nyersz, te döntheted el, melyik filmre váltod be a jegyeket!

Hogy jön ide James Bond? A felhasználóknak lehetőségül van saját filmes listát készíteni, ezen a héten pedig egy James Bond rajongó listáját emeljük ki és mutatjuk be neked. A listában találtok egyben a feltett kérdésünkhöz is segítséget.

Ha velünk játszol, páros belépőt nyerhetsz, amely tetszőleges Cinema City 2D vetítésre váltható be.
Válaszodat 2016. október 2-án 14:00-ig várjuk.

 

Még valami…

Találtunk egy varázslatos oldalt, ahol filmcímek, vagy akár szereplők neve alapján is feltérképezheted az elmúlt évtizedek James Bondjainak kapcsolathálóját, felfedezhetsz eddig észre nem vett viszonyokat, összefüggéseket. Mi nagyon élvezzük a bóklászást ebben a csodaszínes James Bond rengetegben!

james-bond-networks

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket értesítettük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés