Játék

Nyerj páros jegyet, és igyál Black Mamba koktélt, miközben Kill Billt nézel!

cinevision-kill-bill-rooftop-cinema

kill-billBudapest legautentikusabb helyszínén, antik mozgóképes falak között indul útjára a Budapest Secret Cinema új, exkluzív vetítéssorozata. Első alkalommal nem is jöhet szóba más, mint egy igazi csemege: Kill Bill Vol. 1.

 

A Menyasszony (Uma Thurman) egykor hírhedt bérgyilkosnő volt, egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. Ám terhes lett, és férjhez akart menni, de a főnök ezt nem hagyhatta. Az esküvője napján a csapat vezetője, Bill (David Carradine) mindenkit lemészárol. A Menyasszony utolsó szavaival tudatja Bill-lel, hogy várandós, és az ő gyerekét hordja szíve alatt. A nő nem hal bele a fejlövésbe, hanem ötévi kóma után véres bosszút esküszik főnöke és egykori csapattársai ellen. Senki nem tudhatja, mikor fog következni a listán. Csak egy biztos: Bill lesz az utolsó a sorban.

cinevision-kill-bill-rooftop-cinema

Tudtad?

Tarantino a filmben a The House of Blue Leaves bárban játszó The 5.6.7.8’s nevű együttesre egyszerűen csak ráakadt. Japánban vásárolgatott éppen, amikor is megszólalt az együttes zenéje a boltban. Tarantino kérte az eladót, hogy adja el neki a CD-t, hazament, és leszerződtette őket a filmre.

időpont: 2016. szeptember 04. (vasárnap)
filmkezdés: 20:30
helyszín: Impostor (1054 Budapest, Szabadság tér 17.)

További információkat az esemény facebook oldalán olvashattok.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket értesítettük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés