Játék

Nyerj páros VIP jegyet a legjobb Bud Spencer és Terence Hill filmekre!

budspencer_terencehillA Budapest Rooftop Cinema ezúttal nem is egy, hanem egyből két nagyágyúval vár benneteket – Bud Spencer és Terence Hill imádnivaló párosát nem kell bemutatni senkinek!

Gyerekkorunk két szuperhőse akár hajóskapitányként illetve kincskeresőként, akár csúcsszuper fakabátként lendül akcióba, a hatalmas, csattanós taslik és a humorbombák garantáltak. Az első moziban egy tórpusi szigeten kalandozhatunk elveszett kincsek nyomában, egész addig, míg egy mindenre elszánt szamuráj (John Fujioka) nem állja utunkat, majd a napfényes Miamiban találjuk magunkat, hogy hőseinkhez szegődve a szerencsebarlangok elvetemült vezérét füleljük le.

Most a szuper páros két legnépszerűbb filmjét, a Kincs ami nincset és az És megint dühbe Jövünk című filmeket nézhetitek meg.

Időpont: 2016. június 29. szerda
Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 19:00
Első film kezdés: 20:45
További információkat az esemény facebook oldalán találhatsz.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük!

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya