Játék

Nyerj Star Wars ajándékcsomagot!

star_wars_ebredo_ero_3Ha már láttad a Star Wars legújabb részét azért, ha még nem, akkor azért játssz velünk, és nyerj Star Wars ajándékcsomagot a Lizzy Card jóvoltából!

Tudtátok, hogy a Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher igen komoly írói sikereket tudhat maga mögött? Vagy hogy mi köze Vlagyimir Jakovlevics Proppnak a Star Warshoz? Az elmúlt Star Wars-hetünk kapcsán rengeteg érdekességet olvashattatok a Star Wars kapcsán, most pedig eljött a játék ideje.

A Star Wars sikere megkérdőjelezhetetlen, ezt jelzi, hogy minden idők legnagyobb nyitó hétvégi jegyárbevételét, 238 millió dollárt (68,6 milliárd forintot) hozott a Star Wars – Az ébredő Erő az észak-amerikai mozikban a Disney becslései alapján. Még akkor is, ha a film megosztó véleményeket generál. Van, aki egyenesen imádja, igazi rajongó, de van, akinek kifejezetten nem tetszik. Azonban akárkit kérdezel, mindenki valamilyen személyes élménnyel kötődik ehhez az egészen különleges univerzumhoz.

lizzy card star wars csomag 1

A LizzyCardnak köszönhetően különböző Star Wars nyereményekért játszhattok velünk, ceruzatartót, naptárakat és jegyzetfüzeteket nyerhettek.

lizzy card star wars csomag 2

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük! Játsszatok velünk legközelebb is!

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés