Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Játék

Nyerj tőlünk Pán nyakláncot és pólót!

panEzúttal Pán kapcsán játszhattok velünk, és Pán nyakláncot illetve Pán pólót nyerhettek. Ehhez mindössze egy kérdésre kell válaszolnotok.

Joe Wright korábbi filmjei, úgy mint a Vágy és vezeklés vagy az Anna Karenina gazdag látványvilágról tanúskodnak. A rendező legújabb filmjében szintén klasszikus alapanyaghoz nyúlt, de kockáztatott is, hiszen egy számára új területben, a fantasy műfajában próbálta ki magát. A film jelen állása szerint ellentmondásosra sikeredett, de Rooney Mara alakítására, ahogy korábbi filmjeiben (A tetovált lány, A nő, Mellékhatások), úgy most sem lehet panaszunk. 

unnamed (1)

A válaszhoz segítséget itt találtok.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük!

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..