Játék

Nyerj tőlünk Pán nyakláncot és pólót!

panEzúttal Pán kapcsán játszhattok velünk, és Pán nyakláncot illetve Pán pólót nyerhettek. Ehhez mindössze egy kérdésre kell válaszolnotok.

Joe Wright korábbi filmjei, úgy mint a Vágy és vezeklés vagy az Anna Karenina gazdag látványvilágról tanúskodnak. A rendező legújabb filmjében szintén klasszikus alapanyaghoz nyúlt, de kockáztatott is, hiszen egy számára új területben, a fantasy műfajában próbálta ki magát. A film jelen állása szerint ellentmondásosra sikeredett, de Rooney Mara alakítására, ahogy korábbi filmjeiben (A tetovált lány, A nő, Mellékhatások), úgy most sem lehet panaszunk. 

unnamed (1)

A válaszhoz segítséget itt találtok.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük!

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya