Játék

Nyerj tőlünk Pókemberfigurát

pokember-nyeremenyjatekA Fantasmania online játékbolt felajánlásának és A csodálatos pókember 2. bemutatójának köszönhetően ezúttal Pókemberfigurát állíthat egy szerencsés játékosunk a polcára.

A múltkori Amerika Kapitányos játékunkhoz hasonlóan ezúttal is két nyertest sorsolunk. Az egyikőjük választhat, hogy melyik Pókember bábuval lenne boldogabb: létezik mozis Pókember figura és klasszikus változat is, erről itt találtok bővebb információt. A Fantasmania Facebook oldalán létrehozott eseménynél kommentben jelezhetitek, hogy melyik bábut szeretnétek, ha Ti nyertek. Ezt azért is érdemes megtenni, mert a így lehet elvinni a lepattanót: azok között sorsoljuk ki ugyanis a Magyar Szuperhős Mesék című képregény első számát, akik csatlakoztak az eseményhez és kommentben is jelezték, hogy melyik figurát preferálják.

A válaszokat az alábbi űrlap kitöltésével tudjátok elküldeni nekünk május 22. éjfélig. Segítséget és olvasgatni valót a Pókember filmekről itt és itt találtok, ezen a linken pedig A csodálatos pókember 2. nem is annyira csodálatos fogadtatásáról olvashattok cikket.
Update: A nyerteseket hamarosan e-mailben értesítjük.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya