Fókuszban Játék

Nyerj velünk két jegyet a legújabb Woody Allen-film premier előtti vetítésére!

Abszurd alak (Irrational Man)

Abszurd alak (Irrational Man) Abszurd alak címmel szeptember 17-től vetítik a korosodó zseni, Woody Allen legújabb alkotását. A film premier előtti vetítése szeptember 14-én lesz este 19 órakor a Mammut Moziban, erre nyerhettek most tőlünk két jegyet, ha részt vesztek játékunkon!

Woody Allen (pályafutásáról itt olvashattok egy elemzést) évente jelentkezik új filmmel a rajongói legnagyobb örömére, az Abszurd alak szám szerint a 45. (!) mozija a New York-i rendezőnek. A történet szerint Abe Lucas (Joaquin Phoenix) filozófiaprofesszor válságba kerül, semmi értelmét nem látja az életének. Amikor egy kisvárosi főiskolára megy tanítani, a megközelíthetetlen tanár egy boldogtalan házasságban élő professzornő, Rita (Parker Posey) és legjobb tanítványa, Jill (Emma Stone) romantikus fantáziáját is beindítja. Mindhiába.

A rendező ezúttal sem cáfolja meg önmagát, ismét egy neurotikus-depressziós alak kerül a középpontba, ami viszont szokatlan, hogy az elmúlt évtized körútja után visszatért az Egyesült Államok keleti partjára. Nagy utat tett meg tehát a direktor, a premier előtti vetítésen kiderül, vajon mennyit változott művészete az európai (és San Franciscó-i) út során. Jegyet ehhez úgy nyerhettek, ha helyesen válaszoltok az alábbi kérdésre.

UPDATE: A játékot lezártuk, a nyertest hamarosan e-mailben értesítjük!

Hirdetés

Hirdetés