Fókuszban Játék

Nyerj tőlünk könyvet: Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni!

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halniEzúttal egy remek felnőttéválásról szóló regényt nyerhettek tőlünk: az InterCom felajánlásából két példányt sorsolunk az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni regényből. Ehhez mindössze egy kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

Greg minden erejével azon van, hogy senkihez se kerüljön közel az iskolatársai közül. Évfolyamtársait külön népcsoportokként definiálja, akikkel vérbeli diplomataként külön-külön is jó, ám felettébb felszínes viszonyt ápol. A tökéletes tervbe még Earl is beillik, akire munkatársaként tekint, mivel évek óta együtt forgatnak amatőr filmfeldolgozásokat. A rendszer akkor borul fel, amikor édesanyja megkéri: foglalkozzon többet osztálytársával, Rachellel, a lányt ugyanis leukémiával diagnosztizálták.

Jesse Andrews nagy sikerű regényéből Alfonso Gomez-Rejon rendező készített adaptációt, amely az idei Sundance Film Fesztiválon lenyűgöző eredménnyel debütált: megnyerte a fődíjat és a közönségdíjat is. A filmet hazánkban szeptember 24. óta vetítik országszerte a mozik, ennek kapcsán a forgalmazó felajánlott lapunknak két példányt a regényből, amit mi kisorsolunk azon játékosok között, akik sikerrel válaszolnak az alábbi kérdésre.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük!

Hirdetés

Hirdetés