Játék

Öt páros jegyet sorsolunk ki a Világvége című filmre

Világvége

VilágvégeA Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok után Edgar Wright és Simon Pegg legújabb filmjükkel, a Világvégével újra megmutatják, hogyan érdemes úgy kiforgatni egy műfajt, hogy az vígjátéknak is megállja a helyét.

A hetedik sor közepének köszönhetően pedig öt szerencsés partnerével együtt december 20-án pénteken részese is lehet ennek az élménynek. A filmet 20:30-tól a Toldi moziban nézhetitek meg a Hetedik sor karácsony keretén belül. A kérdéshez segítséget itt találtok, a válaszokat szerda 15 óráig várjuk.
Update: Gratulálunk öt nyertesünknek, akiket e-mailben értesítettünk!

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya