Fókuszban Játék

Premier előtt láthatod a Gyilkos páros című filmet Sam Rockwell-lel a főszerepben

Sam Rockwell

Sam RockwellA Cinetel felajánlásának köszönhetően két szerencsés premier előtt láthatja Sam Rockwellt egy igen furcsa szokásokkal rendelkező bérgyilkos szerepében.

Legutóbbi szakítása után Martha (Anna Kendrick – Tökéletes hang) teljesen padlóra került. Hol bezárkózik, hol fejét vesztve veti bele magát a bulizásba. Ebben a labilis lelkiállapotban találkozik Francisszel (Sam Rockwell – Hold, A hét pszichopata és a Si-cu). A férfinak ugyan furcsa dolgai vannak, de Martha félresöpri a gyanús jeleket. Tulajdonképpen tökéletes párost alkotnak, mindketten kellőképpen hibbantak, de Francis egy kicsit jobban, mint Martha.

 Anna-Kendrick-Sam-Rockwell

A férfi ugyanis egy bérgyilkos, méghozzá nem is hétköznapi: nem csak azzal végez, akinek meggyilkolásával megbízták, de minden esetben magát a megbízót is elteszi láb alól. Ám ez az életvitel sem mentes a veszélytől: Francist gengszterek és FBI-ügynökök egyaránt égre-földre keresik. Marthának pedig döntenie kell: elszökik új fiúja elől, vagy inkább vele kézen fogva ugrik fejest egy új életbe.

Sam Rockwell

Ha most velünk játsszol megnyerheted a 2 db páros belépő egyikét, a Gyilkos páros premier előtti vetítésére, amelyet április 27-én 20 órától vetítenek a Cinema City Aréna Moziban.

https://www.youtube.com/watch?v=hc6g0vHCURY

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük! Játsszatok velünk legközelebb is!

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés