Játék

Premier előtt láthatod a Sírok között című filmet Liam Neesonnal a főszerepben

Sirok_kozottAz A Company Hungary felajánlásának köszönhetően öt szerencsés premier előtt láthatja, hogy göngyölít fel egy piszkos ügyet Liam Neeson.

A Lawrence Block világhírű bestseller-sorozatán alapuló misztikus krimi, a Sírok között főszerepében Liam Neeson alakítja a New York-i ex-zsarut, Matt Scuddert, aki nem hivatalos magánnyomozóként a törvény árnyékos oldalán tesz szívességeket némi készpénzért cserébe. Amikor Scudder elvállalja, hogy segít egy heroin dealernek (Dan Stevens) elkapni pár tagot, akik elrabolták és brutálisan meggyilkolták a feleségét, szembesül vele, hogy nem ez volt az első eset… és úgy tűnik, nem is az utolsó. A jó és rossz közötti határvonal teljesen elmosódik, és Scudder versenyt fut az idővel, hogy nyomukra akadjon New York peremvidékén, mielőtt újra gyilkolnak.

Ha Te is ott szeretnél lenni október 29-én 19 órától a Mammut moziban a film premier előtti vetítésén, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot okt. 28. 12 óráig. A válaszhoz segítséget itt találtok.

Még valami: érdemes lesz visszanézni hozzánk jövőhéten is, hiszen akkor Lawrence Block Sírok között című könyvéért játszhattok majd!

Update: Játékunk véget ért, a nyerteseket e-mailben értesítettük.

Betöltés…

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya