Játék

Premier előtt láthatod, hogyan vezet Brad Pitt tankot

fury-2014-01Premier előtt láthatja két szerencsés és partnere a Freeman Film jóvoltából  a Harag című, második világháborúban játszódó filmet, Brad Pittel a főszerepben.<

Nem sokkal a második világháború vége előtt a náci Németország kellős közepén állomásozik Don Collier őrnagy (Brad Pitt), becenevén Wardaddy és csapata. Ekkor csatlakozik hozzájuk a kiképzetlen újonc, David (Logan Lerman), aki nemhogy hadszínteret, de Sherman-típusú tankot is ekkor lát először. David Ayer (Az utca királyai, Az utolsó műszak) legújabb filmjében Wardaddy szárnyai alá veszi a fiút, hogy megtanítsa neki, hogyan kell túlélni a háborút, és hogyan illeszkedhet be a Harag elnevezésű tank jól összeszokott csapatába (Shia LaBeouf, Michael Pena, Jon Bernthal).

Ha Te is ott szeretnél lenni a vetítésen október 21-én a Mammut moziban, akkor nincs más dolgod, mint az alábbi űrlapot kitölteni okt. 20. 12 óráig. A válaszhoz segítséget itt találtok.

Update: Gratulálunk a nyerteseknek, őket e-mailben értesítettük!

 

Betöltés…

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya