Játék

Premier előtt láthatod A kém című vígjátékot Jude Law-val, Melissa McCarthyval és Budapesttel a főszerepben

A kem jatekPremier előtt három héttel láthatja három szerencsés és partnere Paul Feig új, A kém című vígjátékát az Intercomnak köszönhetően.

A főbb szerepekben Melissa McCarthy mellett Jude Law és Jason Statham garantálják, hogy nemcsak jókat fogunk nevetni, hanem akcióból sem lesz hiány. Emellett Paul Feig (Női szervek) filmjében Budapest végre nem Moszkvát vagy Berlint, hanem saját magát alakítja.

Ha Te is ott szeretnél lenni most csütörtökön a Cinema City Arénában a 19 órakor kezdődő filmen, akkor mindössze az alábbi kérdésre kell válaszolnod szerda 15 óráig. A válaszhoz segítséget itt találsz, a filmhez ízelítőt pedig az alábbi előzetesben.

Update: Játékunk véget ért, a nyerteseket kisorsoltuk.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya