Játék

Premier előtt nézhetitek meg a Joséphine című francia vígjátékot

JosephineKedvelitek a Bridget Jones-hoz hasonló történeteket? Akkor mindenképpen játsszatok a három darab kisorsolásra kerülő páros mozijegyért! A Life.hu-nak és a Cinetelnek köszönhetően premier előtt láthatjátok, hogy mi a helyzet a francia szinglikkel.

A Bridpitt nevű macskájával éldegélő Joséphine egy harmincas, csinos és egyedülálló nő, aki gyűlöli a munkáját és tökéletlen fenekét. Élete akkor fordul fel, amikor húga bejelenti egy családi vacsorán, hogy férjhez megy. Joséphine erre nem átallja azt hazudni, hogy egy brazil sebész az ő kezét is megkérte, és innentől kezdve egyre jobban belegabalyodik a hazugságspirálba. A film érdekessége, hogy egy francia blogger könyvéből adaptálták a mozivászonra.

Ha Ti is szeretnétek szerdán ott lenni a Lurdy házban 20 órakor kezdődő film vetítésén, akkor válaszoljatok az alábbi kérdésre. A játék hétfő éjfélig tart.
Update: Gratulálunk Bojtár Tibornak, Varga Évának és Zwickl Évinek, akik páros jegyet nyertek a film vetítésére. Játsszatok velünk legközelebb is!

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya