Játék

Queen rajongóknak kötelező benevezni játékunkra!

queen budapestAz Uránia Nemzeti Filmszínháznak köszönhetően két szerencsés és partnere átélheti a Queen együttes 1981-es montreali koncertjét.

A Queen  1981-es montreali koncertjét sokan az együttes legjobb fellépéseként tartják számon. Ez volt az első alkalom, hogy egy zenekar teljes koncertjét mozi minőségben, 35mm-es filmre rögzítették. Az eredeti filmkópiáról most egy 4K Ultra HD digitális kópiát készítettek, minden egyes filmkocka digitalizálásával és felújításával. A képanyag felújításával párhuzamosab a teljes zenei anyagot újrakeverték, ennek eredményeképp az 5.1. digitális térhatású hangzás eddig soha nem hallott minőségben adja vissza a koncert hangulatát, amelyen olyan népszerű slágerek hangzottak el, mint például a We Will Rock You, a Killer Queen Under Pressure, a Called Love, a We Are The Champions, vagy a Bohemian Rhapsody.

A vetítésről bővebb információt itt találtok.

Ha Te is ott szeretnél lenni a kihagyhatatlan élménnyel kecsegtető vetítésen május 29-én 19 órától az Uránia dísztermében, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot május 28. 18 óráig. A válaszhoz segítséget itt találtok.

Update: Játékunk lezárult, a nyerteseket e-mailben értesítettük.

Betöltés…

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés