Játék

Rendhagyó Cormac McCarthy játék maratonunk lezárult

mccarthy cormacA jogász című film kapcsán kezdtük el a három plusz egy héten át tartó Cormac McCarthy játéksorozatunkat, amely a mai nappal véget ért!

A Magvető kiadó jóvoltából négy Cormac McCarthy könyvet is lehetőségünk volt kisorsolni köztetek. Az első héten a Határvidék-trilógia első részéért, a Vad lovakért versenghettetek. Győztesként Szűcs Balázst üdvözölhettük, gratulálunk neki még egyszer!

A második héten az Átkelés került terítékre, amit Kóczián Gabriella nyert el. A harmadik héten a Nem vénnek való vidéket sorsoltuk ki olvasóink között, amelyet Németh Roland vihetett végül haza.

Ahogy ígértük, ezen a héten azok között sorsoltuk ki Az út című könyvet, akik mind a három fordulón részt vettek. Ezúton is szeretnénk gratulálni a negyedik forduló nyertesének, Fehér Ágnesnek!

Ne csüggedjenek azok se, akik most nem nyertek, hiszen ismertek minket – minden hétre jut valami kisorsolni valónk.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya