Játék

Rendhagyó Cormac McCarthy játék maratonunk lezárult

mccarthy cormacA jogász című film kapcsán kezdtük el a három plusz egy héten át tartó Cormac McCarthy játéksorozatunkat, amely a mai nappal véget ért!

A Magvető kiadó jóvoltából négy Cormac McCarthy könyvet is lehetőségünk volt kisorsolni köztetek. Az első héten a Határvidék-trilógia első részéért, a Vad lovakért versenghettetek. Győztesként Szűcs Balázst üdvözölhettük, gratulálunk neki még egyszer!

A második héten az Átkelés került terítékre, amit Kóczián Gabriella nyert el. A harmadik héten a Nem vénnek való vidéket sorsoltuk ki olvasóink között, amelyet Németh Roland vihetett végül haza.

Ahogy ígértük, ezen a héten azok között sorsoltuk ki Az út című könyvet, akik mind a három fordulón részt vettek. Ezúton is szeretnénk gratulálni a negyedik forduló nyertesének, Fehér Ágnesnek!

Ne csüggedjenek azok se, akik most nem nyertek, hiszen ismertek minket – minden hétre jut valami kisorsolni valónk.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya