Játék

Stephen King hét: Nyerj páros jegyet A setét torony premier előtti vetítésére!

A setét torony

Újabb Stephen King regény filmadaptációja nemsokára a mozikban! A setét torony már hónapok óta lázban tartja a rajongókat, hiszen már az előzetes is rendkívül ütős. Játsszatok velünk és nyerjetek páros jegyet a film premierjére az InterCom jóvoltából!

A setét torony 2017. augusztus 3-án kerül forgalmazásba az InterCom jóvoltából. Ennek apropóján egy tematikus hetet tervezünk a Filmtekercs oldalán, vagyis rengeteg cikket olvashattok a horror mesterének könyveiről és azok filmes adaptációiról, melynek része két játék is: páros jegyet és könyvet sorsolunk a hét folyamán!

Válaszaitokat 2017. július 31. 14:00-ig várjuk.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket értesítettük.

Ez a cikk a Stephen King hét alkalmából készült, ha érdekel a téma, ide kattintva tudsz még többet olvasni Stephen King regényeiről és azok filmadaptációiról.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya