Játék

Találkozz Amélie Poulain-nel a csillagos ég alatt!

amelie

amelieMiért jó akár sokadszorra újranézni az Amélie csodálatos életét? „Mert az élet csupa titok és rejtély, ezért izgalmas.” – írtuk egyik romantikus filmes toplistánkban. Éppen ezért mi ott leszünk, játssz velünk, és hozz valakit Te is magaddal!

Amélie, a naiv fiatal lány Párizsban él, a Montmartre-on. Élete egyhangúan telik, egy környékbeli bisztróban felszolgálóként dolgozik, a szomszédokkal pedig olyan bensőséges kapcsolatot tart fenn, mintha egy kisvárosban élne. Ám egy nap váratlan fordulat történik: A lakásának egy titkos zugában kis dobozra talál, amely az előző lakó gyerekkori emléktárgyait tartalmazza.

Elhatározza, hogy visszajuttatja a kis dobozt jogos tulajdonosának. Ettől kezdve élete gyökeresen megváltozik, rájön, hogy valami módon képes környezetét boldogabbá tenni.. Szívesen boronál össze magányos embereket, amiből gyakran komoly bonyodalmak származnak. De jótéteményei közepette megismer egy különös fiatalembert (Mathieu Kassovitz) és most már a környezetén a sor, hogy segítsenek rajta…

időpont: 2016. augusztus 8. hétfő
helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
kapunyitás: 18:45
filmkezdés: 20:45
Az elsô 100 adag popcorn ingyenes, minden további 300 HUF
A film közben szünetet tartunk!

További információkat az esemény facebook oldalán találsz.

Rossz idő esetén a program sajnos elmarad, illetve későbbi időpontban kerül megrendezésre!
Belépés csak 18 éven felülieknek! Helyfoglalás érkezési sorrendben.

 

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket értesítettük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés