Játék

Terminator figurát nyerhettek

termiantor-figura-genisys-nyeremenyjatekA Terminator: Genysis kapcsán nyereményjátékot hirdetünk a Fantasmania Online Játékbolttal közösen, amely során kétféle Terminator-figurát nyerhettek.

A nyertes a képen látható figurák közül választhat, hogy Endoskeleton vagy a NECA T-1000 Terminator figurát látna szívesebben az asztalán. Mindezt a játék Facebook-oldalán is jelezhetitek. Azért is érdemes ide ellátogatni, mert az itt kommentelők közül egy szerencsés  a Magyar Szuperhős Mesék első számával lesz gazdagabb.

Ha Ti is be akartok szállni a versenybe, akkor július 17-ig küldjétek el a helyes választ az alábbi űrlap kitöltésével. A válaszhoz segítséget a filmről írt kritikánkban találtok.

Update: Játékunk lezárult, a nyerteseket hamarosan értesítjük e-mailben.

terminator-figura-endoskeleton-t-700-ls terminator-figura-t-1000-liquid-nytrogen-ls

Betöltés…

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya