Játék

Újabb Stephen King-könyvet nyerhetsz tőlünk!

minden_sotet_csillag_seholAz Európa Kiadó jóvoltából Stephen King: Minden sötét, csillag sehol című könyvét nyerhetitek meg, ha helyesen válaszoltok az alábbi kérdésre.

„Stephen King négy kisregénye jelent meg a Minden sötét, csillag sehol című válogatásban. Nem fogsz jól aludni, ha elolvastad őket. De nem is kell: gondolkodni kell. Erkölcsről, felelősségről és arról, mennyire esendő az ember. Horror a legjobb formájában az újjáéledt Kingtől.” – írja Havasmezői Gergely a kötetről. Cikkében bővebben olvashattok a könyvről, valamint a helyes válaszhoz is találtok segítséget.

A válaszokat február 25-ig, kedd estig várjuk.

Update: A helyes válasz Tess volt. Gratulálunk Szebeni Ildikónak, aki egy Minden sötét, csillag sehol könyvvel lett gazdagabb!

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya