Játék

Utazz vissza a jövőbe velünk! – Vissza a jövőbe játék moziplakátokért

Vissza a jövőbe (Back To the Future)

Vissza a jövőbe (Back To the Future)A rajongók már biztosan tudják: idén 30 éves a Vissza a jövőbe! Az ünneplésről mi sem szeretnénk lemaradni, ezért a Pannonia Entertainment jóvoltából Vissza a jövőbe plakátokért játszhattok velünk!

A Vissza a jövőbe trilógia első részét kereken 30 éve mutatták be az Egyesült Államokban, az évforduló és a második rész időutazásához köthető Back to the Future Day alkalmából idén ősszel világszerte újra mozivásznon láthatják a rajongók a vagány kamasz, Marty McFly (Michael J. Fox) és barátja, a zseniális, ám kissé bolondos Dr. Emmet Brown, alias Doki (Christopher Lloyd) kalandjait a tér-idő kontiuumban.

A Bob Gale és Robert Zemeckis forgatónyve alapján Steven Spielberg produceri keze alatt készült, helyzetkomikumokkal teli sci-fi-kalandfilmet 1985-ben mutatták be az Egyesült Államokban, ahol az év legsikeresebb filmje lett, többek között a legjobb hangeffektek Oscar-díját is elnyerte. A sikernek köszönhetően két folytatást is készítettek hozzá, valamint animációs sorozatot és videojátékokat is. Magyarországon napra pontosan 28 évvel a mostani premier előtt, 1987. október 15-én mutatták be. A film kultikus státuszához a jól felépített sztori és a szerepüket remekül érző színészek mellett nagyban hozzájárult a kiváló magyar szinkron, a két főszereplőnek Rudolf Péter és Rajhona Ádám adta a hangját.

Alább nézhetitek meg a felújított verzió magyar feliratos előzetesét (a film magyar szinkronnal megy majd a mozikban):

Minden idők legismertebb időutazós sztorijában Marty, az átlagos tizenéves srác Doki legújabb találmányával, a fluxuskondenzátorral időgéppé tuningolt DeLoreannal balszerencsés körülmények közepette visszarepül 1955-be. A múltban találkozik majdani szüleivel és alaposan megkavarja a történelmet azzal, hogy akaratlanul is átírja szülei megismerkedésének történetét. Ez persze számára beláthatatlan következményekkel járna a jövőben, ezért mindenáron össze kell hoznia őket és annak is meg kell találnia a módját, hogy felkutassa Dokit a múltbéli jelenben, majd a segítségével visszajusson a jövőbe.

Vissza a jövőbe (Back To the Future)

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük!

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés