Játék

Végre nem csak az amerikai Filmakadémia tagjai szavazhatnak az Oscar-esélyes filmekre, hanem Te is!

MTO OpeningTe vagy az, aki minden évben megmondja előre, hogy ki nyeri a legjobb vágás vagy a legjobb filmnek járó Oscar-díjat? Ezt idén végre bebizonyíthatod nekünk is!

Töltsd ki az alábbi kérdőívet, amiben a cél természetesen az, hogy a lehető legtöbb kategória leendő győztesét eltaláld. Az eredményhirdetésre a Filmtekercs.hu és a Budapest Secret Cinema közös szervezésű Oscar-díjátadó buliján kerül sor, március 3-án hajnalban.

Ha nem akarod vasárnap este, magányosan követni a 86. díjátadást, akkor tarts velünk március 2-án az Anker Klubban. Az esemény Facebook eventjét itt találod.

Találkozzunk vasárnap és szurkoljunk együtt a kedvenceinknek!

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya