Kritika

Minyonelőjáték – Gru 2.

despicable-me-2

gru2Chris Renaud és Pierre Coffin négy év után folytatta a gonosztevőből apává vedlett Gru sztoriját. A Gru 2. története nem tudja felvenni a versenyt az előzőével – de a szuper karakterek, az imádnivaló humor és a minden képkockát átjáró báj mégis szerethetővé teszi a folytatást is.

Gru már egész jól belejött kislányai tutujgatásába, amikor egy csinos ügynök a világ megmentése érdekében be akarja szervezni az antigonosz ligába. Gru egy szemvillanásnyi ideig habozik, majd beleveti magát a gonosz üldözésébe – miközben azonban kamaszkorba érkező lányaival és a randizgatás nehézségeivel is meg kell küzdenie.

http://www.youtube.com/watch?v=t1W-gysbpKc

Sajnos a sztori harmatgyenge, a főgonosz utáni nyomozás semmilyen meglepetést nem okoz, és sajnos Gru sem ugyanaz a szarkasztikus figura, aki volt egykoron: a lányos apaszerep igencsak finomított a modorán. Ennek ellenére a film roppant szórakoztató, az egymást érő gegek garantálják a kacagást. A minyonok egyszerűen megunhatatlanok, s amint azt a végefőcím is bizonyítja, semmi szükség történetre, hogy elnézzük őket akármeddig. Szerencsére úton az egészestés minyonparádé, addig pedig nyári limonádénak a Gru 2. tökéletesen megteszi.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com