Magazin

A sportos napszemüveg, ami meghódította a celebvilágot – Színészek és sportolók, akik az Oakley mellett tették le a voksukat (x)

Biztosan mindenkinek ismerős a jelenség, amikor egy világhírű celebritás rendszeresen ugyanannak a márkának a termékeit használja vagy ugyanannak a tervezőnek a ruháiban mutatkozik. Bár nem kizárt, hogy a szóbanforgó híresség egyszerűen csak szereti az adott márka termékeit, mégis, ha ilyet tapasztalunk okkal gyaníthatjuk, hogy valamilyen üzleti megállapodás állhat a háttérben.

A celebrity endorsement, vagy celebrity branding nem más, mint amikor egy cég egy híresség ismertségére építve az illető sztár szerepeltetésével hirdeti a termékét.  A világhírű gyorsétteremláncoktól a parfümökig számos példát tudunk, amikor a márka óriásplakátjairól kedvenc énekesünk vagy színészünk mosolyog ránk. Ezt a marketing módszert a világ leghíresebb sportos napszemüveg márkája is előszeretettel használja. Nézzük, kik azok a hírességek, akik az Oakley mellett tették le voksukat!

Zac Efron

A tinisztárból világhírű színész-énekessé avanzsáló Zac Efron előszeretettel pózol Oakley-ban. És akár rajongunk érte, akár nem, az kétségtelen, hogy a celeb ezerszer dögösebb, amikor ilyen napszemüveget visel.

James Marsden

Sosem felejtjük el azt, hogy az amerikai színész, énekes és egykori modell James Marsden mennyire lazán hordta Oakley napszemüvegét a 2000-es X-men filmben. A Penny névre keresztelt napszemüveg modell egyszerre kölcsönöz vadóc és egy kicsit cuki külsőt a filmsztárnak.

Sebastian Vettel

A négyszeres Forma-1 világbajnok német autóversenyző régóta viseli az Oakley napszemüvegeit. Számos fényképen látható a márka által fémjelzett darabokban. Úgy tűnik, főként a szögletes formákat részesíti előnyben.

Lamar Jackson

Biztosan tudjuk, hogy a világhírű amerikai futball-játékos már jónéhány éve leszerződött az Oakley-val, ugyanis ő volt a „We Shape The Future” kampány arca is. Lamar Jackson-t azonban valószínűleg nem csak a szerződés köti a céghez, ugyanis 4 éves kora óta a márka napszemüvegeit viseli.

Rachel Atherton

Abból is látszik, hogy az Oakley unisex napszemüveg gyártó, hogy a brit származású Rachel Atherton is előszeretettel viseli a cég termékeit. A profi downhill mountain bike versenyző az instagramján is említi a sportos napszemüvegek gyártóját.

Billie Eilish

Valószínű, hogy napjaink egyik leghíresebb pop ikonja is szerződésben áll a céggel. Az Oscar-díjas, Golden Globe díjas és hétszeres (!) Grammy-díjas Billie Eilish ugyanis egy Oakley Jawbreaker napszemüveg boldog tulajdonosa.

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com