Magazin

Egy gyönyörű barátság – Volvo autók a filmiparban (X)

A Volvo autók jó híre évtizedek óta töretlen: a svéd cég máig a legmegbízhatóbb márkák között szerepel a piacon. Ezek a skandináv stílust képviselő autók híresek arról, hogy minőségi anyagokból készülnek és számos innovatív funkcióval rendelkeznek. Azonban a Volvo-t nem csak ezek a tulajdonságai teszik különlegessé, hanem marketingstratégiája is. 

A cég rendszeresen együttműködik a filmiparral, autóikat előszeretettel használják filmekben és sorozatokban. A V60 Volvo kombi és a Volvo S60 modellek különösen gyakran tűnnek fel a filmvásznon, és számos híres színész is vezetett már ilyen típusú autókat.

Volvo V60 és a Volvo S60 – Mi a különbség?

A Volvo V60 és a Volvo S60 között csupán néhány különbség van. A V60 Volvo kombi, míg az S60 Volvo sedán kivitelezésű autó. Ebből kifolyólag a V60 sokkal tágasabb, így kiválóan alkalmas utasok szállítására, míg az S60 egy sportosabb és dinamikusabb modell. 

Ezek a Volvo autók mind kiváló minőségű anyagokból készülnek, és olyan innovatív funkciókkal rendelkeznek, mint a Volvo Pilot Assist, amely tulajdonképpen nem más, mint egyfajta önvezető funkció.

Volvo autók a mozivásznon

A márka ismertségét tovább fokozza, hogy számos híres színész és sztár választotta a Volvo-t. A legismertebb példa a Svédországban született Alicia Vikander, aki a Tomb Raider-film Lara Croft-jaként is Volvo-t vezetett. A világszerte elismert színésznőnek köszönhetően a Volvo a svéd életérzés és az északi stílus ikonikus megtestesítőjévé vált.

A Volvo autók nem csak filmekben, hanem filmfesztiválokon is megjelennek. Az autógyártó cég évek óta támogatja a Volvo Scandinavian Film Festival-t, amely a legjobb skandináv filmeket mutatja be Ausztráliában. A fesztivál egy nagyszerű lehetőség az ausztrál közönségnek, hogy megismerjék a skandináv kultúrát, a Volvo autók pedig fontos részét képezik az eseménynek.

Filmipar és a Volvo autók

A Volvo és a filmipar közötti kapcsolat régóta jól működik, és mint látható, ezek az együttműködések mindkét félnek előnyére válnak. A gyártó modelljei tökéletesen illeszkednek a filmek világába. A kooperációk révén a Volvo képes bemutatni a skandináv életérzést és kultúrát a világ többi részének, miközben lehetőséget ad a filmipar számára, hogy izgalmas és különleges járművek tűnjenek fel a mozivásznon.

Szponzorált cikk

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!