Magazin

Milyen napszemüveget viselnél egy film főszereplőjeként? (X)

Lehet, hogy eljátszottál már a gondolattal, hogy te vagy a főszereplő egy mozifilmben. Elképzelted, hol játszódik a történet, kikkel szerepelsz, milyen ruhákat és kiegészítőket viselsz. Ha esetleg mégsem lenne még kész a tökéletes főszereplő szetted fejben, akkor segítünk egy kicsit napszemüveg fronton. Összegyűjtöttük ugyanis, hogy a különböző műfajokhoz milyen napszemüvegek passzolnának. 

Egy könnyed vígjáték

Humor, önirónia, szórakoztatás és sokszor feltűnő karakterek jellemeznek egy-egy vígjátékot. Ezért ebben a műfajban tökéletes választás lenne egy kissé túlméretezett, élénk színű kerettel rendelkező Carrera napszemüveg vagy egy narancssárga, esetleg rózsaszín keretes Wayfarer stílusú darab, ami feldobja a hangulatot és szuper kiegészítője lehet egy vidám, vicces jelenetnek.

Egy pörgős akciófilm

Az akciófilmek gyors tempójú és izgalmas jelenetek sorozatával kápráztatják el a nézőket. Ebben a műfajban egy strapabíró, sportos megjelenésű napszemüvegre van szükség. Remek választás lehet a taktikai keretekkel és polarizált lencsékkel rendelkező Oakley napszemüveg férfi vagy női verziója, esetleg egy Ray-Ban modell. Mindkettő tökéletesen passzolna a dinamikus jelenetekhez és a szuperhős karakter imidzséhez.

Egy végig rettegett horror 

Egy horror főszereplőjének ideális lehet egy sötét, minimalista designt képviselő napszemüveg, amely hozzáad a karakter titokzatosságához. Például egy matt fekete, tükröződésmentes lencséjű Aviator stílusú napszemüveg erősíti a fenyegető és rejtélyes hangulatot.

Egy elképzelt világbeli sci-fi 

A sci-fi filmek világában, ahol a technológia és a jövő kérdései állnak előtérben, a modern és futurisztikus napszemüvegek dominálnak. Egy szögletes vagy geometrikus formájú, fémes kerettel és speciális effektusokkal, mint mondjuk egy holografikus lencsékkel ellátott modell, remekül illene a futurisztikus környezethez és a technológiával átszőtt történetekhez.

Egy fordulatos dráma

A drámai filmek legtöbbször mély emberi érzelmeket és komplex kapcsolatokat tárnak fel. Ebben a műfajban egy klasszikus, időtlen eleganciát sugárzó napszemüveg, mint például egy sötétbarna keretes, ovális lencsés Clubmaster modell lehet ideális. Ez a típusú napszemüveg nem csupán stílusos, de segít hangsúlyozni a karakter mélységeit és belső vívódásait.

Ha most már megvan a tökéletes, karakteredhez passzoló napszemüveg, akkor jöhet a többi részlet kidolgozása az álom mozidban.

Szponzorált cikk

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com