Magazin

Mit csinált Hodor a Trónok harca előtt? – film poszterek

winter_is_coming_w1Az igazi tél még csak közeleg, de az új évre és vele együtt a Trónok harca új évadára már nagyon várunk. Az HBO nagyszabású fantasy sorozata legfőképp a brilliánsan összetett karakterek miatt érdekes: néha még a leggyűlöletesebb szereplőnek (igen Joffrey-ra gondolok) is felszínre tör az emberi oldala, és a legszeretettebbek is követnek el ocsmányságokat. Persze mindenki maga dönti el, hogy a Starkok, vagy a Lannisterek felé húz-e inkább a szíve, de azt nehezen hinném, hogy lenne olyan rajongó, aki ne kedvelné Hodor-t, aki csak annyit tud mondani: Hodor. A Trónok harca elképzelhetetlen lenne e karakter nélkül, de lehet, hogy a Tizenkét dühös ember egyike is Hodor volt?!… Nézzétek meg itt! 

1. Tizenkét dühös ember (1957)

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

12-Angry-Hodor

2. Beszéljünk Éváról! (1950)

All-About-Hodor3. Szőkék előnyben (1953)

Gentlemen-Prefer-Blondes

4. Anyád napja (2005)

Hodor-in-law

5. Bonnie és Clyde (1967)

Bonnie--Hodor

6.  Alice Csodaországban (1951)

Hodor-in-Wonderland
7. Haragban a világgal (1955)

Hodor-Without-a-Cause

8. Egy asszony illata (1992)

Scent-Of-A-Hodor

9. A sötét lovag – Felemelkedés (2012)

The-Dark-Hodor-Rises

10. A nagy Gatsby (2012)

The-Great-Hodor

(forrás: Bidness etc)

Simor Eszter

Egyszer egy tanárom azt írta valahol, hogy „mezei kritikus” bárkiből lehet. Az ELTE média szakán tanítják a kritikaírást, utána már csak egy kis kultúra kellene a véleményalkotáshoz. Ezek szerint a média szak elvégzése után mezei kritikusnak talán már nevezhetem magam, most egy kis kultúrát igyekszem magamra szedni. Talán egyszer leszek igazi újságíró is.

Filmek: Az abszolút kedvencek nálam a dánok. Főként Lars von Trier, Anders Thomas Jensen, Susanne Bier, Lone Scherfig, de bármi, amit a dogma mozgalom követett el, vagy amiben Mads Mikkelsen szerepel. A „legek” közül Alfred Hitchcock, Stanley Kubrick és Tarr Béla. Új kedvenc Ulrich Seidl. Mostanában az emberi lélek legmélyebb bugyraiba hatoló, metafizikai kérdéseket boncolgató filmek vagy a „háromzsebkendős” melodrámák.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés