Magazin

VLOGtekercs 3. rész – Romantika és nevetés

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját!

12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson.

Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltató kínálatában!

VLOGtekercs 3. rész – Lista: Romantika és nevetés

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson.Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!Inkább elolvasnád?Vígjátékok: https://www.filmtekercs.hu/raadas/csaladi-csomag-vigjatekok-a-netflixen-es-az-hbo-go-nRomantikus filmek: https://www.filmtekercs.hu/raadas/csaladi-csomag-kivalo-romantikus-filmek-a-netflixen-es-az-hbo-go-nLájkolj Facebookon! https://www.facebook.com/filmtekercsIratkozz fel Youtube-on! https://www.youtube.com/channel/UCUfhVONMgjqdJar3XUOeFTQKövess Instagramon is! https://www.instagram.com/filmtekercs/?hl=huTwitterezel? https://twitter.com/filmtekercsMűsorvezetők: Németh Míra, Énekes GáborVágó: Nagy TiborFőcím: Gyenes DánielProjektvezető: Nagy TiborProducer: Molnár Kata OrsolyaA videó Kajdi Júlia és Szécsényi Dániel cikkei alapján készült.HBO GO: https://hbogo.hu/lp/whyhbogo_direct?utm_campaign=PR&utm_source=press&utm_medium=Filmtekercs&utm_content=monthly_video&fbclid=IwAR3oon066cLscKuscOAZKelpvqLzlBc-NMNxSBkFrQDY0CRf9pnXcp8-5lM

Posted by Filmtekercs.hu on Thursday, June 4, 2020

 

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

 

A videó Kajdi Júlia és Szécsényi Dániel vígjátékokat és romantikus filmeket ajánló cikkei alapján készült.

Avatar

Énekes Gábor

2017-ben csatlakoztam a Filmtekercs csapatához. Ugyanebben az évben szereztem meg a diplomám az ELTE-n, ahol a filmes szakirány mellett kommunikáció és médiatudományt tanultam. Bármely korszak, műfaj és alkotó filmjeit szívesen fogyasztom, főként, ha azok megosztó társadalmi kérdéseket, párkapcsolati dilemmákat, vallási témákat és az emberiség jövőjét vizsgálják.

Nagy Tibor

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Avatar

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés