Magazin

VLOGtekercs 5. rész – Képregények kisképernyőn

VLOGtekercs-5.resz-umbrella-academy-legion-watchmen

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban.

A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

VLOGtekercs 5. rész – Képregények kisképernyőn

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban.A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!Szereted a filmeket? Olvass Filmtekercset! https://www.filmtekercs.hu/Lájkolj Facebookon! https://www.facebook.com/filmtekercsIratkozz fel Youtube-on! https://www.youtube.com/channel/UCUfhVONMgjqdJar3XUOeFTQKövess Instagramon is! https://www.instagram.com/filmtekercs/?hl=huTwitterezel? https://twitter.com/filmtekercsMűsorvezetők: Németh MíraSzöveg: Vida LászlóVágó: Nagy TiborFőcím: Gyenes DánielProjektvezető: Nagy TiborProducer: Molnár Kata OrsolyaHBO GO: https://hbogo.hu/lp/whyhbogo_direct?utm_campaign=PR&utm_source=press&utm_medium=Filmtekercs&utm_content=monthly_video&fbclid=IwAR3oon066cLscKuscOAZKelpvqLzlBc-NMNxSBkFrQDY0CRf9pnXcp8-5lM

Posted by Filmtekercs.hu on Wednesday, August 19, 2020

 

Műsorvezető: Németh Míra
Szöveg: Vida László
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com